Northcom inngår partnerskap med Peplink og Starlink

Northcom er stolte av å kunngjøre sin nye status som autorisert Peplink & Starlink Solution Provider. Dette partnerskapet gjør Northcom i stand til å tilby forbedrede løsninger for internett-tilkobling ved å integrere Peplinks SD-WAN-teknologi med høyhastighets, Low Earth Orbit (LEO) satellitt internett-tjenester fra Starlink. Formålet til dette initiativet er å gi pålitelig internett-tilgang til bedrifter på utfordrende steder.

Peplink, anerkjent for sin patenterte teknologi som sikrer ubrytelig tilkobling, har nylig signert en avtale med SpaceXs Starlink om å bli en autorisert teknologileverandør. Dette partnerskapet utnytter styrkene til Starlink Flat High-Performance og Peplinks avanserte SD-WAN-rutere for å tilby en felles løsning som imøtekommer det kritiske behovet for pålitelig, raskt og kostnadseffektivt internett globalt. "Vår kombinerte løsning gir alle virksomheter tilgang til rimelig, rask og pålitelig internett-båndbredde over hele verden" sier Alex Chan, administrerende direktør og grunnlegger av Peplink.

Northcom, kjent for å levere kritiske kommunikasjonsløsninger i hele Norden, utvider tjenestetilbudet sitt ved å inkorporere disse teknologiene. Denne forbedringen forventes å støtte en lang rekke bransjer, for eksempel industri- og maritim virksomhet, samt fjernstyrte virksomheter og energisektoren, ved å forbedre deres tilkoblingsmuligheter.

"Som en pålitelig partner av Peplink og nå et stolt medlem av Authorized Peplink & Starlink Solution Providers, er Northcom glade for å kunne utvide porteføljen vår og tilby disse høyhastighets LEO Starlink-løsningene integrert med Peplinks SD-WAN-teknologier til våre kunder. Dette er i tråd med Northcoms forpliktelse til å utnytte den nyeste teknologien for å møte kundenes krav til effektive og pålitelige kommunikasjonsløsninger, spesielt i avsidesliggende og krevende miljøer." Sier Robin Blomquist, Group CTO i Northcom.

Media download
Northcom og Peplink/Starlink - Båt
https://cloud.northcom.se/s/mZHeLkwFBJbXQDE

Northcom og Peplink/Starlink Starlink antenne
https://cloud.northcom.se/s/doD3ZEX3Fq37JEj

Om Northcom
Northcom har spesialisert seg på å levere kritiske kommunikasjonsløsninger i Norden. Northcom tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester designet for å møte de unike kommunikasjonsbehovene til ulike sektorer, inkludert nødtjenester, transport og energi. Northcom er opptatt av å levere innovative løsninger av høy kvalitet som forbedrer kundenes virksomhet.

Om Peplink
Peplink utvikler maskinvare- og programvareløsninger som gjør tilkoblingen pålitelig. Peplink tilbyr løsninger for alle typer virksomheter i noen av de mest utfordrende nettverksmiljøene, og hjelper titusenvis av kunder med å forbedre internett-påliteligheten, øke båndbredden og redusere kostnadene. Peplink er anerkjent for sine SD-WAN-løsninger, og tilbyr et komplett sortiment av nettverksutstyr, programvareløsninger og tjenester som bygger på patenterte teknologier for å dekke behovene til alt fra små til store bedrifter.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×