Sambandsløsning med aktiv støydemping for brannvesen

Hørsel hele livet. Det var målsettingen og bakgrunnen for prosjektet som så på anskaffelsen av nytt kommunikasjonssystem med støydemping.

I anbudskonkurransen veide lydkvalitet og øvrig kvalitet på materiellet tyngst. Også pris og leverandørens evne til god service og oppfølging ble tillagt stor vekt. Etter en grundig vurdering av alle elementer, og ikke minst praktiske tester av tilbudt utstyr, ble Northcom AS valgt som leverandør av INVISIO kommunikasjonssystem.

«Forhåpentligvis blir det mindre ka? hæ? og ke? i innsats fremover», sier prosjektlederne Petter Nielsen og Yngve Bye Brun fra Rogaland brann og redning IKS.

Vi fikk lov til å dele Rogaland brann og rednings meget gode interne artikkel, og anbefaler deg å lese den om du også vurderer å prioritere en investering i klar kommunikasjon, beskyttelse av hørsel, samt enkel styring av flere radioer og telefon for ledere.

«Vi ser frem til å være en viktig støttespiller for Rogaland brann og redning, og de andre 11 brannvesenene som har opsjon på å tiltre samme kontrakt», sier Gjermund Torp, Key Account Manager for Northcoms offentlige kunder.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×