Northcom kjøper LS Elektronik AB

Northcom styrker produktporteføljen gjennom oppkjøpet av LS Elektronik AB og tar steget fullt ut inn i nye spennende markedssegmenter.

Northcom, en ledende leverandør av kritiske kommunikasjonsløsninger, er stolte av å kunngjøre oppkjøpet av LS Elektronik, et Stockholm-basert ingeniørselskap som spesialiserer seg på hard- og software for det profesjonelle kommunikasjonsmarkedet. Med dette strategiske oppkjøpet vil Northcom utvide sitt produkttilbud, blant annet innen det raskt voksende området for fjernstyring av radiokommunikasjon over IP og integrering av ulike typer radiosystemer.

LS Elektronik vil fortsette å operere under eget navn under Northcom-paraplyen og vil ytterligere styrke de to selskapenes samlede kompetanse og erfaring. Lars Stahre vil fortsette sitt arbeid i selskapet og bidra med omfattende bransjekunnskap og erfaring for å støtte Northcoms videre arbeid. Roland Ehne, som er ansvarlig for markedsføringen av Mimer SoftRadio, vil fortsette å spille en sentral rolle sammen med resten av det erfarne teamet hos LS Elektronik.

LS Elektronik ble grunnlagt for 30 år siden og har opparbeidet seg et godt rykte for å levere innovative kommunikasjonsløsninger til globale kunder. Flaggskipet deres, Mimer SoftRadio, tilbyr blant annet banebrytende kommunikasjonsløsninger for ubemannede fartøy som muliggjør sømløs kommunikasjon mellom for eksempel fjernstyrte fartøyer og operatører hvor som helst i verden. LS Elektroniks fokus på kvalitet og evne til å møte kundenes mange ulike behov har vært avgjørende for selskapets suksess opp gjennom årene.

"Vi er veldig glade for å ønske Mimer SoftRadio og LS Elektronik velkommen til Northcom-familien", sier Kenneth Hübner, styreleder i Northcom. "Egenutviklede produkter, teknisk ekspertise og en imponerende kundebase passer perfekt inn i Northcoms strategiske visjon. Dette oppkjøpet utvider ikke bare produkttilbudet vårt, men gjør det også mulig for oss å tilby komplette løsninger for kritisk kommunikasjon til kundene våre."

Mimer SoftRadio har etablert seg som en betrodd løsning for kunder som Scandinavian Airlines, Schiphol Airport, Forsvaret, Preem, Borealis, Green Cargo, Aker BP og Avinor Stavanger. Disse kundene er en klar indikasjon på kvaliteten og påliteligheten til Mimer, som i dag er representert i over 60 land.

"Vi er stolte over å bli en del av Northcom, en partner vi har samarbeidet med i mange år. Sammen vil vi fortsette å levere pålitelige løsninger til våre kunder over hele verden. Ved å kombinere vår kompetanse og våre ressurser vil vi fortsette å gjøre fremskritt innen områder som fjernkommunikasjon og styrke vår posisjon som en ledende aktør i markedet", sier Lars Stahre og Margaretha Forsell Stahre, grunnleggerne av LS Elektronik.

For mer informasjon om LS Elektronik, besøk www.lse.se

Last ned pressemelding i PDF-format:

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×