Northcom deltar på OTD Energy 2023 i Stavanger

Energibransjen er i stadig utvikling, drevet av innovasjon, bærekraft og teknologiske fremskritt. Kommunikasjon og teknologi har blitt avgjørende faktorer for å oppnå pålitelig, sikkert og bærekraftig drift. I den anledning er vi glade for å dele at Northcom stiller som utstiller under OTD Energy 2023.

OTD Energy arrangeres i år i Stavanger den 18. – 19. oktober.

Når det gjelder energibransjen, er OTD Energy (Offshore Technology Days) en av de mest forventede og betydningsfulle arrangementene i kalenderen. Dette årlige arrangementet tiltrekker seg ledende aktører, innovative selskaper og eksperter fra hele verden for å diskutere, utforske og presentere nyeste teknologier, produkter og tjenester innenfor olje, gass og energisektoren. OTD Energy er en viktig arena for å skape gode relasjoner innen energi og fornybart. Derfor deltar Northcom, også i år, som utstiller under OTD Energy 2023.

Når: Onsdag 18.oktober og torsdag 19. Oktober
Hvor: Stavanger Forum. Gunnar Warebergs gate 13, 4021 Stavanger
Stand: E-1060, Hall E
Delta: Det er gratis å delta, og du kan registrere deg her https://www.otdenergy.com/visitor-registration/

Vi vil presentere et godt utvalg av produkter og løsninger som løser kritiske operasjoner innen havvind, olje & gass og fornybart. Av merker vi skal vise frem, kan vi nevne blant annet Mimer, Nokia - Privat 5G, Valkyrje by Northcom og INVISIO. Vi håper du kommer innom vår stand for en prat om nye løsninger og kritisk kommunikasjon som dekker dine behov.

Kontakt kundeservice@northcom.no eller brukt kontaktskjema du finner HER, om du ønsker å booke et møte med oss før, under eller etter messen.

Vi gleder oss og håper vi vil se deg der!

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×