Avinor og Oslo Lufthavn: Sikrer God Hørsel og Kommunikasjon i Støyfylte Miljøer

Forbedret Hørselsbeskyttelse og Kommunikasjon med INVISIO.

I den travle og støyfylte verdenen på Oslo Lufthavn, er hørselsbeskyttelse og klar kommunikasjon avgjørende for sikkerheten og effektiviteten til de ansatte. Etter omfattende testing og evaluering, har Avinor og Oslo Lufthavn nå funnet en løsning som gir optimal beskyttelse og overlegen lydkvalitet.

Prosjektet for Forbedret Utstyr

Gjennom et lengre prosjekt har Avinor og Oslo Lufthavn jobbet dedikert med å forbedre utstyret som brukes i daglig drift, inkludert hjelmer og kommunikasjonsløsninger. Det har blitt testet flere in-ear systemer fra ulike leverandører for å finne den beste løsningen for deres behov. I denne prosessen har Northcom tilbudt utstyr fra INVISO.

p_9595_slideshow_8.jpgBilde: Avinor, Oslo Lufthavn

INVISIO: Overlegen Kvalitet og Komfort

Blant de testede produktene utmerket INVISIO seg markant. Levert av Northcom, tilbyr INVISIO en kostbar, men svært god løsning som oppfyller kundens strenge krav. Testene viste at INVISIO-systemet var det mest komfortable å bruke, ga den beste støybeskyttelsen, og leverte en enestående kvalitet på kommunikasjonen.

INVISIO X7: Et Kvantesprang fra X5

Det nye INVISIO X7-headsettet, som kunden testet, ble vurdert som betydelig bedre enn forgjengeren INVISIO X5. X7-modellen imponerte med forbedret komfort, bedre støybeskyttelse, klarere kommunikasjon, og vesentlig enklere bruk, noe som gjør den til det foretrukne valget for kundens ansatte.

Fordeler med INVISIO:

  • Komfort: Langvarig bruk uten ubehag, noe som er avgjørende for de ansatte som jobber lange skift.
  • Støybeskyttelse: Effektiv beskyttelse mot skadelig støy, og dermed forebygging av hørselsskader.
  • Kommunikasjon: Klare og tydelige samtaler under alle forhold, noe som forbedrer sikkerheten og effektiviteten.

IMG_6279-2-Edit.jpg

Et Sikkert og Effektivt Arbeidsmiljø:

Med INVISIO sikres ikke bare de ansattes helse, men gjør også at de kan kommunisere effektivt, uansett hvor støyende miljøet er. Dette er et stort skritt fremover i Avinors kontinuerlige arbeid for å forbedre arbeidsforholdene på Oslo Lufthavn.

«Vi ser frem til å implementere INVISIO fullt ut og nyte fordelene av denne teknologien», sier Sebastian Knutsen, medlem av prosjektgruppen for oppgradering av kommunikasjonsutstyr.

«De største flyplassene har naturligvis den største utfordringen med kommunikasjon og risiko for hørselskader. Likevel skal alle som jobber på flyplasser ha tilfredsstillende utstyr. Vi ser frem til samarbeidet med Avinor og andre flyplasser for å finne tilpassede løsninger som beskytter hørselen og sikrer god kommunikasjon», sier Gjermund Torp, Key Account Manager Governmental i Northcom.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×