Icom IC-F29SR2 PMR446

Vanntett og støtsikker radio for lisensfritt PMR446 bånd. Til tross for sin robuste funksjoner som radioen er svært lite som gjør det lett å bære rundt. Lisens-free radio krever ingen tillatelser og radioen er forhåndsprogrammert så bare pakke radioen ut av esken og begynne å bruke den. Den er ideell for brukere i sikkerhet, konstruksjon, catering, events, kjøpesentre , fabrikker, gårder, friluftsentusiaster mm.

Batteri IC F29SR har opptil 21 timers driftstid med den medfølgende BP-279 1485mAh Lithium-Ion batteri. Dette betyr at den forblir belastet en full skift. Industrial kvalitet konstruksjon IC F29SR er robust og støv og vanntett til IP67. Radioen har blitt testet i 11 kategorier av miljø / militære standarder for støv og vann beskyttelse som gjør den ideell for utendørs bruk. Liten og lett Liten (52 × 186 × 24mm) og lett (240g) gjør dette til det ideelle radio for alle brukere. Meget god lydkvalitet 800MW lydeffekt betyr at IC F29SR kan levere høy og klar lyd, selv i ekstremt støyende miljøer som en travel verkstedet eller på byggeplassen. Enkel betjening Få knapper og særpreget TOS, volumkontroll og kanalvelger gjør radioen svært enkel å bruke. Call Svar på anrop og omvendt Ring ring betyr at man kan kalle en radio og en ringing i mottakerens radio. Svar Tilbake er at det kan sjekke om mottakeren er innenfor rekkevidde, og vil motta en bekreftelse av en ringetone. Scrambler Den integrerte kryptering åpner for privat samtale. Opp til 16 forskjellige koder kan velges. Ved levering Radioen leveres inkludert rask bordlader, Li-Ion 2000 mAh batteri, antenne og belteklips.

Service og teknisk henvendelse

Service og garantipolicy 2021

Vi utfører kun service på utstyr levert av oss. Prisene og vilkårene er for service og reparasjon av radioer. For andre typer utstyr gjelder oppstartgebyret, mens arbeid utføres etter medgått tid og materiell. Ved behov for ytterligere informasjon vil vi ta kontakt med deg.

For å stille diagnose er det et oppstartgebyr på kr 490,- som vil bli fakturert uavhengig av type feil. Dersom det er en garanti sak vil beløpet bli avregnet avhengig av sak.
Vi informerer om at reparasjoner og service faktureres basert på løpende timer (1290,- pr. time). Vennligst spesifiser dersom det er en øvre beløpsgrense for hva en reparasjon kan innebære.

Priser

Prisoverslag/oppstartgebyr kr 490,- 
Pris per time kr 1290,- 

Se fullstendig vilkår her

Service og teknisk skjema
Firma:
*
Navn kontaktperson:
*
Adresse:
E-post:
*
Telefonnummer:
*
Fakturaadresse:
*
Faktura merkes med:
*
Produktspesifikasjoner:
*
Henvendelse (Forklar så kort og enkelt som mulig hva din forespørsel er)
*
Skriv inn koden

Tilbehør

Filer
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×