Icom IC-F1000T #10 LCD/10key Transceiver 136-174MHz, incl c

Varenr.
80182
Lager
Ikke på lager – bestilles
Service og teknisk henvendelser

Enkel, smart og liten terminal!

IC-F1000 og IC-F2000 er Icoms nyeste profesjonelle radioserie, som kobinerer egenskaper som lav vekt (240 g) og smart ergonomisk design i et robust IP67-klassifisert skall. Med nye forbedrede kretser har Icom lykkes, tross et kompakt design, å få lang driftstid på radioen. Lydmessig hører den til en av klassens beste, takket være den forbedrende kompanderfunksjonaliteten. Andre funksjoner som innebygget scrambler, bevegelsessensor, 5-tone og automatisk kanalangivelse får anses som en ren bonus i en radio med en så konkurransedyktig pris. Icoms nye F1000-serie kommer i tre utgaver; enkel uten display, display med noen funksjonsknapper, samt en radio med fullt tastatur og display. F1000-serien er for VHF (136-174 MHz) frekvensbåndet og F2000 for UHF (400-470 MHz). Radioen er ideell for industri, hotell, fornøyelsesparker og vektere. IP67-klassifisert IP67 innebærer senking i vann på 1 meter i 30 minuter. Radioen egner seg for bruk i de mest krevende og fuktige miljø. Kanaler Radioen indikerer valgt kanal med en stemmebeskjed. Man Down Radioen sender Man Down-alarm når den "ligger ned" i en forhåndsbestemt tid. Lone worker Radioen sender Lone Worker-alarm når det ikke har vært aktivitet (tastetrykk) i løpet av en forhåndsbestemt tid. Scrambler Innebygd stemmeforvrenger som gjør det mulig med sikker kommunikasjon. Compander Utvider dynamikken på radiokanalen, lyden komprimeres i den sendende radioen, og ekspanderes tilbake i den mottagende radioen. Øvrig " Automatisk tastelås (0-60 min) " Belyst tastatur (S/T-modell) " Innebygd VOX " Surveillance-modus uten belysning og LED " Mulighet for ekstern alarmknapp " Shift-knapp for å utvide antallet programmerbare taster Leveres med radio, belteklips, antenne, batteri og lader

Service og teknisk henvendelse

Service og garantipolicy 2021

Vi utfører kun service på utstyr levert av oss. Prisene og vilkårene er for service og reparasjon av radioer. For andre typer utstyr gjelder oppstartgebyret, mens arbeid utføres etter medgått tid og materiell. Ved behov for ytterligere informasjon vil vi ta kontakt med deg.

For å stille diagnose er det et oppstartgebyr på kr 490,- som vil bli fakturert uavhengig av type feil. Dersom det er en garanti sak vil beløpet bli avregnet avhengig av sak.
Vi informerer om at reparasjoner og service faktureres basert på løpende timer (1290,- pr. time). Vennligst spesifiser dersom det er en øvre beløpsgrense for hva en reparasjon kan innebære.

Priser

Prisoverslag/oppstartgebyr kr 490,- 
Pris per time kr 1290,- 

Se fullstendig vilkår her

Service og teknisk skjema
Firma:
*
Navn kontaktperson:
*
Adresse:
E-post:
*
Telefonnummer:
*
Fakturaadresse:
*
Faktura merkes med:
*
Produktspesifikasjoner:
*
Henvendelse (Forklar så kort og enkelt som mulig hva din forespørsel er)
*
Skriv inn koden
Filer
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×