MicrosoftTeams-image (1).png

Private 5G-nettverk

Konnektivitet som forandrer hvordan mennesker og maskiner jobber sammen.

Høyhastighetsforbindelse er forretningskritisk i den digitale tidsalderen. Teknologi og løsninger fra Nokia, sammen med tjenester fra Northcom, gjør det mulig for din virksomhet å bli datadrevet ved å dra nytte av industrielle private trådløse nettverk av høy kvalitet som er pålitelige, sikre og fremtidsrettede.

Privat 5G

Med 5G transporteres data og innsikter med høyeste hastighet og sikkerhet gjennom infrastrukturen din, fra edge til datasenteret. Teknologi distribuert i et dedikert spektrum sikrer den beste tilkoblingen 24/7/365 for en rekke ulike bransjer og i kommersielle bygninger.

 • Pålitelige, dedikerte 5G-nettverk for område-/eiendomsdekning
 • Sikker kommunikasjon for unike bransjebehov
 • Integrer maskiner, sensorer, mennesker, kjøretøyer, installasjoner og enheter
 • Smarte tjenester som er enkle å implementere, kontrollere og administrere

Dekning, kapasitet og kontroll for nye forretningsbehov

Industrial internet of things (IIoT), automatisering, kunstig intelligens og roboter har blitt fremtredende i næringslivet. Fellesnevneren for fremvoksende teknologier er behovet for å være tilkoblet toppmoderne nettverk for å kommunisere og få organisasjonen og prosessene til å fungere mer effektivt.

Private 5G-nettverk bygger på en cellulær nettverksteknologi som tilbyr sikker, pålitelig og rask tilkobling, spesialbygd for spesifikke brukstilfeller og dekningskrav innen bedriftsmarkedet. Med private 5G-nettverk får virksomheter fordelene med trådløs bredbåndstilgang, allsidig dekning og mobilitet som driver innovasjon og forbedrer evnen til å ta i bruk teknologi raskere.

Bransjeledende teknologi

Northcom og Nokias løsninger og tjenester gir høy ytelse innen nettverks- og kommunikasjonsnettverk på tvers av ulike bransjer og bruksområder. Vi leverer og implementerer 4.9G LTE og 5G Radio Access Network-teknologi som enkelt kan skaleres og utvikles i takt med fremtidige behov.

Et privat 5G-nettverk har mange bruksområder og støtter ulike forretningsbehov:

 • Kritisk konnektivitet for førstehjelpspersonell og offentlig tjenestemenn
 • Støtte til smart grid-initiativer og feltnettverk for nettselskaper
 • For leting etter olje og gass, og i gruvedrift
 • For offentlig transport
 • I næringsbygg
 • Private virksomheter med behov for sikre private nettverk på stedet

Som et resultat av dette samarbeidet kan Northcom levere og betjene Nokias produktlinje for High-Performance Network, og dermed utvikle vår portefølje av virksomhetskritiske produkter og tjenester. Vi engasjerer og muliggjør innhold om viktige bransjer og temaer for våre partnere.

Våre løsninger og tjenester

Vår portefølje av virksomhetskritiske produkter og tjenester gir en fleksibel, skalerbar og helhetlig privat 5G-løsning. Vi tilbyr en komplett serie produkter og tjenester, inkludert nettverksdesign og implementering, overvåkning og vedlikehold, samt spesialiserte tjenester for ulike bransjer og bruksområder:

 • Maskinvare for edge og radio
 • Systemer og utstyr for en rekke bruksområder
 • Integreringer med enheter og applikasjoner
 • Programvare og tjenester for innsikt, styring og kontroll, samt økt sikkerhet
 • Tjenester for planlegging og implementering, overvåking og støtte av nettverksoperasjoner
 • Fjernbaserte tjenester som eliminerer behovet for on-site telekommunikasjonsekspertise

Økt sikkerhet er en av de største fordelene med å ha et privat 5G-nettverk. Våre løsninger lar deg overvåke infrastrukturen i sanntid og ta proaktive tiltak for å forhindre hendelser som for eksempel cyberangrep. Innebygde redundansfunksjoner øker virksomhetens oppetid. Siden løsningene leveres som en tjeneste, er behovet for kostbare initiale investeringer redusert. Serviceavtaler sikrer høy kvalitet på tjenesten. Automatiske oppgraderinger av plattformen og nettverksutvidelser er enkle å planlegge og implementere.

Vår kunnskap og erfaring

Northcom har omfattende erfaring innen forsvars- og nødtjenesteområdet innen trådløs kommunikasjon. Gjennom årene har våre kunder alltid stolt på oss for å levere utstyr og løsninger som de er avhengige av i situasjoner der liv og død står på spill.

Nå er vi en sentral aktør innen kritisk kommunikasjon i hele Norden. Når vi samarbeider med Nokia, kombinerer vi deres fremragende utstyr med vår operasjonelle ekspertise og vår erfaring med å håndtere kritisk kommunikasjonsutstyr 24/7.

Northcom - When Communication Matters

KONTAKT OSS

Har du spørsmål knyttet til dette eller nysgjerrig på hva vi kan hjelpe din bedrift med? Fyll ut skjemaet under, så vil vi ta kontakt med deg så fort som mulig.KONTAKT OSS
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×