Sepura SCG22 Mobil TETRA terminal

Veiledende pris. Kontrollhode og øvrig tilbehør bestilles utenom. Ta kontakt med Gjermund.torp@northcom.no for tilbud på en kompett pakke.

SCG22 er en Bluetooth og WiFi TETRA-gateway i verdensklasse. Dette er en fullt utstyrt TETRA-mobilradioe, og tilbyr et bredt utvalg av installasjonsalternativer for bruk i bil, lastebil, mobile og faste kontrollrom, MC også båter og tog.

SCG22 TETRA-mobilen kan som gateway sikre kommunikasjon i områder uten nettverksdekning.

Dette vil være en investering for fremtiden når man integrerer ny teknologi som Wi-Fi, OTAP og en plattform for smarte applikasjoner

Service og teknisk henvendelse

Service og garantipolicy 2021

Vi utfører kun service på utstyr levert av oss. Prisene og vilkårene er for service og reparasjon av radioer. For andre typer utstyr gjelder oppstartgebyret, mens arbeid utføres etter medgått tid og materiell. Ved behov for ytterligere informasjon vil vi ta kontakt med deg.

For å stille diagnose er det et oppstartgebyr på kr 490,- som vil bli fakturert uavhengig av type feil. Dersom det er en garanti sak vil beløpet bli avregnet avhengig av sak.
Vi informerer om at reparasjoner og service faktureres basert på løpende timer (1290,- pr. time). Vennligst spesifiser dersom det er en øvre beløpsgrense for hva en reparasjon kan innebære.

Priser

Prisoverslag/oppstartgebyr kr 490,- 
Pris per time kr 1290,- 

Se fullstendig vilkår her

Service og teknisk skjema
Firma:
*
Navn kontaktperson:
*
Adresse:
E-post:
*
Telefonnummer:
*
Fakturaadresse:
*
Faktura merkes med:
*
Produktspesifikasjoner:
*
Henvendelse (Forklar så kort og enkelt som mulig hva din forespørsel er)
*
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×