Sepura SC21 liten robust TETRA terminal

Varenr.
NØDNETT terminal_2
Lager
Ikke på lager – bestilles
Service og teknisk henvendelser

Veiledende pris. Ta kontakt med Gjermund.torp@northcom.no for tilbud på komplette pakker.

Sepura SC21 og den større Sepura SC20 er de siste TETRA radioterminalene fra Sepura. De er moderne, med økt sensitivitet, 2,7 watt effekt, app space, mulighet for WiFi, BT 4.0, osv. osv. Dette er terminaler som vil holde Nødnetts levetid ut, OG kunne benytte seg av siste og kommende funksjonaliteter i Nødnett.

SC21 og SC20 har et enkelt brukergrensesnott pga smartmenyer og tre funksjonstaster under den nye og større skjermen. Tilbehør, batterier og ladere kan brukes om hverandre (også med den eldre STP9000. NB! Gamler batterier til STP9000 (1,8 Watt effekt, kan ikke levere 2,7 watt til SC serien).

SC21 har lavt vekt og mindre ytre mål, men er robust og IP67 sertifisert. SC21 har fullt tatsatur, men noe mindre taster og avstand mellom tastene enn Sepura SC20. .

SC21 har høyttaler på baksiden og er spesielt godt egnet til å henge på brystet eller brukes med ørepropp.

SC21 har connector protect som forhindrer irring på kontakter. Den er spesielt godt egnet til de som jobber mer inne/adminsitrativt, men kan også brukes ute.

Service og teknisk henvendelse

Service og garantipolicy 2021

Vi utfører kun service på utstyr levert av oss. Prisene og vilkårene er for service og reparasjon av radioer. For andre typer utstyr gjelder oppstartgebyret, mens arbeid utføres etter medgått tid og materiell. Ved behov for ytterligere informasjon vil vi ta kontakt med deg.

For å stille diagnose er det et oppstartgebyr på kr 490,- som vil bli fakturert uavhengig av type feil. Dersom det er en garanti sak vil beløpet bli avregnet avhengig av sak.
Vi informerer om at reparasjoner og service faktureres basert på løpende timer (1290,- pr. time). Vennligst spesifiser dersom det er en øvre beløpsgrense for hva en reparasjon kan innebære.

Priser

Prisoverslag/oppstartgebyr kr 490,- 
Pris per time kr 1290,- 

Se fullstendig vilkår her

Service og teknisk skjema
Firma:
*
Navn kontaktperson:
*
Adresse:
E-post:
*
Telefonnummer:
*
Fakturaadresse:
*
Faktura merkes med:
*
Produktspesifikasjoner:
*
Henvendelse (Forklar så kort og enkelt som mulig hva din forespørsel er)
*
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×