Sepura SC20 robust TETRA terminal

Varenr.
NØDNETT terminal_1
Lager
Ikke på lager – bestilles
Service og teknisk henvendelser
Veiledende pris. For tilbud, ta kontakt med Gjermund.torp@northcom.no
 
Sepura SC20 og den mindre Sepura 21 er de siste TETRA radioterminalene fra Sepura. De er moderne, med økt sensitivitet, 2,7 watt effekt, app space, mulighet for WiFi, BT 4.0, osv. osv. Dette er terminaler som vil holde Nødnetts levetid ut, OG kunne benytte seg av siste og kommende funksjonaliteter i Nødnett.
SC20 og SC21 har et enkelt brukergrensesnitt pga smartmenyer og tre funksjonstaster under den nye og større skjermen. Tilbehør, batterier og ladere kan brukes om hverandre (også med den eldre STP9000. NB! Gamler batterier til STP9000 (1,8 Watt effekt, kan ikke levere 2,7 watt til SC serien.
SC20 har metallramme, og er IP-68 klassifisert. Dvs. den er vanntett i 2 timer på en meter, og enda mer robust enn SC21 og STP9000 (som er IP67).
SC20 har et stort tastatur noe som gjør tastaturet enkelt å betjene, spesielt med hansker eller frosne fingre. SC21 har mindre tastatur.
SC20 har høyttaleren på forsiden av radioen og meget god lyd i høyttaleren. SC21 har høyttaler på baksiden og er spesielt godt egnet til å henge på brystet eller brukes med ørepropp.
SC20 har connector protect som forhindrer irring på kontakter, og passer meget godt til de som arbeider ute. SC21 er spesielt godt egnet til de som jobber mer inne/adminsitrativt, men kan også brukes ute.

Service og teknisk henvendelse

Service og garantipolicy 2021

Vi utfører kun service på utstyr levert av oss. Prisene og vilkårene er for service og reparasjon av radioer. For andre typer utstyr gjelder oppstartgebyret, mens arbeid utføres etter medgått tid og materiell. Ved behov for ytterligere informasjon vil vi ta kontakt med deg.

For å stille diagnose er det et oppstartgebyr på kr 490,- som vil bli fakturert uavhengig av type feil. Dersom det er en garanti sak vil beløpet bli avregnet avhengig av sak.
Vi informerer om at reparasjoner og service faktureres basert på løpende timer (1290,- pr. time). Vennligst spesifiser dersom det er en øvre beløpsgrense for hva en reparasjon kan innebære.

Priser

Prisoverslag/oppstartgebyr kr 490,- 
Pris per time kr 1290,- 

Se fullstendig vilkår her

Service og teknisk skjema
Firma:
*
Navn kontaktperson:
*
Adresse:
E-post:
*
Telefonnummer:
*
Fakturaadresse:
*
Faktura merkes med:
*
Produktspesifikasjoner:
*
Henvendelse (Forklar så kort og enkelt som mulig hva din forespørsel er)
*
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×