Icom IC-SAT100 - Iridium Satellite Radio, incl battery & ant

Varenr.
87300
Lager
Ikke på lager – bestilles
Service og teknisk henvendelser
Icom IC-SAT100 satellittradio er et kommunikasjonsverktøy som kan brukes i isolerte og avsides områder hvor det ikke finnes mobildekning eller normal infrastruktur for radio.
Icom IC-SAT100 er en satellittradio som tar i bruk Iridiums satellittnettverk som plattform. Den kan tas i bruk som et kommunikasjonsverktøy i isolerte og avsides områder hvor det ikke finnes mobildekning eller normal radioinfrastruktur. Om bakkenettet sin infrastruktur er gjort ubrukelig på grunn av menneskelige feil eller naturkatastrofer, vil satellittradioen tilby en stabil backup uavhengig av andre nettverk.
 
Denne varen krever en abonnementsløsning
 
Global gruppekommunikasjon
Til forskjell fra satellittelefoner kan brukeren av Icom IC-SAT100 umidellbart starte en samtale med andre brukere med et trykk på sendeknappen. Iridiums satellittnettverk dekker hele kloden, inkludert begge polene, og kan gi en global radiokommunikasjon over hele planeten.
 
Kommunikasjon i sanntid med lav forsinkelse
Ved hjelp av 66 stykk Iridium LEO-satellitter (Low Earth Orbit) kan IC-SAT100 ha en lav forsinkelse i kommunikasjonen og bredere, samt mer pålitelig, nettversdekning med GEO-saellitter (Geosynchronous Equaorial Orbit). Iridiums satellitter ligger ca. 780 km fra jorden, sammenlignet med GEO-satellitter som ligger 36.000 km fra jorden.
 
Alarmknapp på radioen
Den oransje knappen på det øvre panelet er for nødsituasjoner. Som bruker kan du sende nødsamtale til tidligere programmerte brukere med et enkelt trykk på knappen.
 
Vann- og støvtett konstruksjon
IC-SAT100 har overlegen IP67 vanntetthet (1m dybde i 30 minutter) og en støvtett robust chassi som gjør det mulig å ta i bruk radioen utendørs. Radioen har også militær klassifisering i henhold til MIL-STD810G-spesifikasjoner
 
1500mW kraftfull lyd
Den kraftige lyden fra den intern 1500mW høyttaleren gir høy og tydelig kommunikasjon selv i de mest støyende situasjoner.
 
Langvarig batteritid
Den medfulgte Li-ion-batteripakken (BP-300) gir en driftstid på ca. 14,5 timer. Driftsperioden beregnes utifra vilkårene TX: RX: standby = 5: 5: 90
 
Tradisjonell radio eller IP-telefonforbindelse
Med koblingen mot Icom VE-PG4 gateway, vil det være mulig å koble til andre systemer. I dagens kommunikasjonssituasjon handler det mye om å knytte sammen ulike systemer, noe som VE-PG4 muliggjør. VE-PG4 kan binde sammen en rekke ulike systemer med hverandre. Til eksempel har esken innebygget LTE-modul for tilknytning mot ICOM IP501-radiosystem, innebygget IP-Radio (WiFi) kontroller for tilknytning mot Icoms WiFi radiosystem, telefontilknytning, samt en Gateway til andre radiosystemer.

Service og teknisk henvendelse

Service og garantipolicy 2021

Vi utfører kun service på utstyr levert av oss. Prisene og vilkårene er for service og reparasjon av radioer. For andre typer utstyr gjelder oppstartgebyret, mens arbeid utføres etter medgått tid og materiell. Ved behov for ytterligere informasjon vil vi ta kontakt med deg.

For å stille diagnose er det et oppstartgebyr på kr 490,- som vil bli fakturert uavhengig av type feil. Dersom det er en garanti sak vil beløpet bli avregnet avhengig av sak.
Vi informerer om at reparasjoner og service faktureres basert på løpende timer (1290,- pr. time). Vennligst spesifiser dersom det er en øvre beløpsgrense for hva en reparasjon kan innebære.

Priser

Prisoverslag/oppstartgebyr kr 490,- 
Pris per time kr 1290,- 

Se fullstendig vilkår her

Service og teknisk skjema
Firma:
*
Navn kontaktperson:
*
Adresse:
E-post:
*
Telefonnummer:
*
Fakturaadresse:
*
Faktura merkes med:
*
Produktspesifikasjoner:
*
Henvendelse (Forklar så kort og enkelt som mulig hva din forespørsel er)
*
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×