ICOM IC-M423GE

Varenr.
81442
Lager
Ikke på lager – bestilles
Service og teknisk henvendelser
Vanntett marineradio for fast installasjon med DSC og inngang for en ekstra kontrollmikrofon HM195GB for å manøvrering radioen fra to steder. Med funksjoner som aktiv støyreduksjon, nytt og enkel brukergrensesnitt, tåkehorn og innebygget GPS-mottaker.
Innebyddet GPS
Innebygget GPS-mottaker viser aktuell posisjon og tid på displayet. Radioen bruker standard NMEA0183-format for overføring fra GPS.
 
Intuitivt menysystem gjør radioen enkel å ta i bruk
Det nye menysystemet gjør bruken lett og intuitiv. Lengst ned på displayet vises det funksjonstaster som kan styres med venstre og høyre knapp. Med det målrettede tastaturet kan du utføre mange ulike trinn og innstillinger.
 
Aktiv støyredusering
Den innebyggede toveis aktive støyreduksjonen minimerer bakgrunnstøy med opp til 90%, og forbedrer kvaliteten på tall og anrop. Lyden forbedres både i sending og mottak.
 
10W høytaler, megafon og tåkehorn
 IC-M423GE har en innebygget 10W forsterker som øker lydnivået når en ytre høytaler tas i bruk. Ved hjelp av funksjonen for generelt utrop kan du prate i mikrofone som en megafon. Tåkehornt kan også sende lydsignal til den eksterne høytaleren.
 
Innebygget DSC i klasse D
Den innebyggede DSC i klasse D overvåker kontinuerlig aktivitet på kanal 70 (DSC-kanal), også når du tar i mot en annen kanal. DSC-funksjonr inkluderer: nødanrop, individuell anrop, gruppe anrop, "all ships"-anrop, raske anrop, nødanrop, posisjonsanmodning/rapportering, valg anrop og DSC-testanrop
 
COMMANDMIC (HM-195B/SW) som tilbehør
Tilbehøret COMMANDMIC, HM-195GB/SW gjør det enkel for deg å bruke IC-M423GE fra en annen kabin eller kontrollrom. Samtlige funksjoner hos IC-M423GE kan styres fra COMMANDMIC som kan brukes som en interntelefon til IC-M423GE.
 
Standard NMEA-grensesnitt
Når IC-M423GE er koblet til en ekstern GPS-mottaker vises aktuell posisjon og tid på displayet. Når IC-M423GE tar imot posisjonsinformasjon fra en annen båt kan den overføre informasjon til navigasjons-utrustningen som aksepterer NMEA 0183-format.
 
AIS-målanrop med MA-510TR
Når tilbehøret MA-510TR klasse B AIS-transponder tilknyttes kan AIS-målanrop funksjonen gjøre et enkelt DSC-anrop uten at et MMSI-nummer må tastes manuelt.
 

Service og teknisk henvendelse

Service og garantipolicy 2021

Vi utfører kun service på utstyr levert av oss. Prisene og vilkårene er for service og reparasjon av radioer. For andre typer utstyr gjelder oppstartgebyret, mens arbeid utføres etter medgått tid og materiell. Ved behov for ytterligere informasjon vil vi ta kontakt med deg.

For å stille diagnose er det et oppstartgebyr på kr 490,- som vil bli fakturert uavhengig av type feil. Dersom det er en garanti sak vil beløpet bli avregnet avhengig av sak.
Vi informerer om at reparasjoner og service faktureres basert på løpende timer (1290,- pr. time). Vennligst spesifiser dersom det er en øvre beløpsgrense for hva en reparasjon kan innebære.

Priser

Prisoverslag/oppstartgebyr kr 490,- 
Pris per time kr 1290,- 

Se fullstendig vilkår her

Service og teknisk skjema
Firma:
*
Navn kontaktperson:
*
Adresse:
E-post:
*
Telefonnummer:
*
Fakturaadresse:
*
Faktura merkes med:
*
Produktspesifikasjoner:
*
Henvendelse (Forklar så kort og enkelt som mulig hva din forespørsel er)
*
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×