ICOM IC-M400BBE

Varenr.
81444
Lager
Ikke på lager – bestilles
Service og teknisk henvendelser
IC-M400BBE består av to deler, en "black box" og en Commandmic. Alle funksjoner inkludert DSC-drift gjøres fra Commandmic HM-195B sammen med radioenheten. IC-M400BBE kan installeres på en skjult plass.

Nytt intuitivt brukergrensesnitt
Det nye menysystemet deles med Icoms nyeste modeller, IC-M423GE og IC-M93DE. Under displayet sitter funksjonskappene som forenkler navigeringen i menysystemet.

Aktiv støyredusering
Den innebyggede aktive toveis støyreduksjonen minimerer bakgrunnsstøy med opp til 90%, og forbedrer kvaliteten på tale og anrop. Her vil du komme til å høre bedre og tydeligere.

10W høytaler, megafon og tåkehorn
IC-M400BBE har en innebygget 10W forsterker som øker lydnivået når en ytre høytaler tas i bruk. Ved hjelp av funksjonen for generelt utrop kan du prate i mikrofonen som en megafon. Tåkehornet kan også sende lydsignal til den eksterne høytaleren.

Innebygget DSC i klasse D
Den innebyggede DSC i klasse D overvåker kontinuerlig aktiviteten på kanal 70 (DSC-kanal), også når du tar i mot signal fra en annen kanal.

Innebygget GPS-mottaker som standard
Innebygget GPS-mottaker viser aktuell posisjon og tid på displayet. Radioen bruker standard NMEA0183-format for overføring fra GPS.

AIS med MA-510TR som tilbehør
Når MA-510TR klasse B AIS-transponder tilknyttes kan AIS-målanrop funksjonen gjøre et enkelt DSC-anrop uten at et MMSI-nummer må manuelt tastes.

COMMANDMIC som standard
Med COMMANDMIC, HM-195B kan du enkelt styre samtlige funksjoner hos IC-M400BBE. Avstanden mellom radioenhetene og HM-195B kan være opp til 12 meter.

Service og teknisk henvendelse

Service og garantipolicy 2021

Vi utfører kun service på utstyr levert av oss. Prisene og vilkårene er for service og reparasjon av radioer. For andre typer utstyr gjelder oppstartgebyret, mens arbeid utføres etter medgått tid og materiell. Ved behov for ytterligere informasjon vil vi ta kontakt med deg.

For å stille diagnose er det et oppstartgebyr på kr 490,- som vil bli fakturert uavhengig av type feil. Dersom det er en garanti sak vil beløpet bli avregnet avhengig av sak.
Vi informerer om at reparasjoner og service faktureres basert på løpende timer (1290,- pr. time). Vennligst spesifiser dersom det er en øvre beløpsgrense for hva en reparasjon kan innebære.

Priser

Prisoverslag/oppstartgebyr kr 490,- 
Pris per time kr 1290,- 

Se fullstendig vilkår her

Service og teknisk skjema
Firma:
*
Navn kontaktperson:
*
Adresse:
E-post:
*
Telefonnummer:
*
Fakturaadresse:
*
Faktura merkes med:
*
Produktspesifikasjoner:
*
Henvendelse (Forklar så kort og enkelt som mulig hva din forespørsel er)
*
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×