Icom IC-A210E Flyradio

Varenr.
80210
Lager
Ikke på lager – bestilles
Service og teknisk henvendelser
Innovativ flyradio fra Icom! Enkel og installere og med en stor, lyssterk OLED-skjerm!

Raskt og tydelig display! IC-A210E er utrustet med en organisk lysdiodedisplay (OLED) som gir en rekke fordeler. Displayet er lyssterkt, har høg kontrast for økt lesbarhet, bred betraktningsvinkel og en veldig rask responstid kontra vanlige displayer. Den automatiske dimmefunksjonen ser til at lysstyrken er optimal til enhver tid! Effektiv og brukervennlig! Det er raskt og effektivt å velge noen av minnekanalene på IC-A120E. De såkaldte "flip-flop"-pilene gjør det mulig å enkelt skifte mellom hoved- eller standbykanalene og "dualwatch"-funksjonen gir det mulighet for å bruke to kanaler samtidig! I tillegg lagrers også de 10 sist brukte kanalene slik du enkelt kan finne disse frem igjen! Den inbygde DC-DC konverteren aksepterer både 12 og 24 VDC hvilket gjør radioen ekstra enkel til å installere i ulika typer braketter. Innebygget finnes også en stemmeaktivert intercomfunksjon som gir muligheten til å snakke med andrepiloten via headsett. IC-A210E leveres med to ulike monteringssatser for smidig installation. Blandt øvrige funksjoner ser vi at radioen har støybegrensning(ANL), VFO-scanning og enknappstrykk til nødkanalen 121.5 MHz

Service og teknisk henvendelse

Service og garantipolicy 2021

Vi utfører kun service på utstyr levert av oss. Prisene og vilkårene er for service og reparasjon av radioer. For andre typer utstyr gjelder oppstartgebyret, mens arbeid utføres etter medgått tid og materiell. Ved behov for ytterligere informasjon vil vi ta kontakt med deg.

For å stille diagnose er det et oppstartgebyr på kr 490,- som vil bli fakturert uavhengig av type feil. Dersom det er en garanti sak vil beløpet bli avregnet avhengig av sak.
Vi informerer om at reparasjoner og service faktureres basert på løpende timer (1290,- pr. time). Vennligst spesifiser dersom det er en øvre beløpsgrense for hva en reparasjon kan innebære.

Priser

Prisoverslag/oppstartgebyr kr 490,- 
Pris per time kr 1290,- 

Se fullstendig vilkår her

Service og teknisk skjema
Firma:
*
Navn kontaktperson:
*
Adresse:
E-post:
*
Telefonnummer:
*
Fakturaadresse:
*
Faktura merkes med:
*
Produktspesifikasjoner:
*
Henvendelse (Forklar så kort og enkelt som mulig hva din forespørsel er)
*
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×