Hybrid Boom Mic Kit

For utrykningsleder og optimalt lyd til 110-sentralen

Hybrid Boom Microphone (HBM) kobles inn mellom kontrollenhet (feks V60) og hodesett INVISIO X5 eller X6+. Settet består av to kabler: en kort splitter mellom V60 og X5, og en mikrofon med kabel som kobles til denne (se datablad). Når mikrofonen er tilkoblet vil Bone Conductor Microphone (BCM)  i X5 eller X6+ikke benyttes. Når mikrofonen tas av vil derimot X5 / X6+ fungere som normalt. Mikrofonen er den samme som på INVISIO T7 headset (god på støykansellering), mens filtreringen gjøres i kontrollenheten.

Service og teknisk henvendelse

Service og garantipolicy 2021

Vi utfører kun service på utstyr levert av oss. Prisene og vilkårene er for service og reparasjon av radioer. For andre typer utstyr gjelder oppstartgebyret, mens arbeid utføres etter medgått tid og materiell. Ved behov for ytterligere informasjon vil vi ta kontakt med deg.

For å stille diagnose er det et oppstartgebyr på kr 490,- som vil bli fakturert uavhengig av type feil. Dersom det er en garanti sak vil beløpet bli avregnet avhengig av sak.
Vi informerer om at reparasjoner og service faktureres basert på løpende timer (1290,- pr. time). Vennligst spesifiser dersom det er en øvre beløpsgrense for hva en reparasjon kan innebære.

Priser

Prisoverslag/oppstartgebyr kr 490,- 
Pris per time kr 1290,- 

Se fullstendig vilkår her

Service og teknisk skjema
Firma:
*
Navn kontaktperson:
*
Adresse:
E-post:
*
Telefonnummer:
*
Fakturaadresse:
*
Faktura merkes med:
*
Produktspesifikasjoner:
*
Henvendelse (Forklar så kort og enkelt som mulig hva din forespørsel er)
*
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×