3M PELTOR ComTac VII Headset, Green

3M PELTOR Tactical Modular Audio System (TMAS) er 3Ms nyeste generasjon av taktisk kommunikasjon og hørselsvern, utviklet for å hjelpe operatører med å kommunisere effektivt i dynamiske akustiske miljøer.
Det nye systemet tilbyr neste generasjon 3M™ PELTOR™ ComTac VII-headset og 3M™ PELTOR™ Tactical Earplug TEP-300, med nytt utseende, forbedret systemintegrasjon og forbedret auditiv situasjonsbevissthet for å gi operatørene et taktisk forsprang under operasjoner.
TMAS er det første kommersielt tilgjengelige trådløse kommunikasjonshodesettsystemet for taktiske operasjoner som fjerner kabelen(e) mellom hodesettet og den brystmonterte Push-to-Talk (PTT) via sin nye systemkontrollenhet, SCU-300.
SCU-300-enheten kan håndtere flere radioer, med flere kanaler, og brukeren kan tilpasse lydadministrasjonen for å optimalisere hvordan de overvåker og sender over flere radiokanaler.
I tillegg er systemet utstyrt med en ny ekstern PTT, som kan monteres på våpenskinnen – noe som gir operatørene muligheten til å sende og justere volumet uten å måtte fjerne hånden fra våpenet.

Service og teknisk henvendelse

Service og garantipolicy 2021

Vi utfører kun service på utstyr levert av oss. Prisene og vilkårene er for service og reparasjon av radioer. For andre typer utstyr gjelder oppstartgebyret, mens arbeid utføres etter medgått tid og materiell. Ved behov for ytterligere informasjon vil vi ta kontakt med deg.

For å stille diagnose er det et oppstartgebyr på kr 490,- som vil bli fakturert uavhengig av type feil. Dersom det er en garanti sak vil beløpet bli avregnet avhengig av sak.
Vi informerer om at reparasjoner og service faktureres basert på løpende timer (1290,- pr. time). Vennligst spesifiser dersom det er en øvre beløpsgrense for hva en reparasjon kan innebære.

Priser

Prisoverslag/oppstartgebyr kr 490,- 
Pris per time kr 1290,- 

Se fullstendig vilkår her

Service og teknisk skjema
Firma:
*
Navn kontaktperson:
*
Adresse:
E-post:
*
Telefonnummer:
*
Fakturaadresse:
*
Faktura merkes med:
*
Produktspesifikasjoner:
*
Henvendelse (Forklar så kort og enkelt som mulig hva din forespørsel er)
*
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×