Icom IC-F6022 #01 EUR-01 Trcv. 400-470MHz

Varenr.
85023
Lager
Ikke på lager – bestilles
Service og teknisk henvendelser

Liten, enkel og robust stasjon med 5 watts utgangseffekt. Perfekt for deg som vil kommunisere på jaktkanalene fra bilen eller hjemmet. Ved hjelp av f.eks. en magnetfotantenne øker rekkevidden markant takket være antennens signalegenskaper.

Generelt Brukervennlig radio i robust utgave. Ideell for deg som vil ha jaktradio i bilen eller i hjemmet. Kan leveres med både magnetfotantenne eller fast ytre antenne. Har samme funksjoner som håndapparatet Prohunt®Basic. Liten og robust IC-F5022 fra Icom er en høyteknologisk radio i ekstremt kompakt utførelse. Apparatet har et formstøpt aluminiumschassis og et deksel av polykarbonat som gjør det svært robust. Frontmontert høyttaler og tydelig display På tross av den lille størrelsen har radioen en innebygget fronthøyttaler som gjør den enkel å montere i bilen. For deg som trenger ekstra tydelig lyd, finnes det ytre høyttaler tilgjengelig som tilbehør. Det alfanumeriske displayet viser klart og tydelig hvilken kanal og tone som er innstilt. Inkludert i pakken DC-kabel, monteringsbøyle og mikrofon

Service og teknisk henvendelse

Service og garantipolicy 2021

Vi utfører kun service på utstyr levert av oss. Prisene og vilkårene er for service og reparasjon av radioer. For andre typer utstyr gjelder oppstartgebyret, mens arbeid utføres etter medgått tid og materiell. Ved behov for ytterligere informasjon vil vi ta kontakt med deg.

For å stille diagnose er det et oppstartgebyr på kr 490,- som vil bli fakturert uavhengig av type feil. Dersom det er en garanti sak vil beløpet bli avregnet avhengig av sak.
Vi informerer om at reparasjoner og service faktureres basert på løpende timer (1290,- pr. time). Vennligst spesifiser dersom det er en øvre beløpsgrense for hva en reparasjon kan innebære.

Priser

Prisoverslag/oppstartgebyr kr 490,- 
Pris per time kr 1290,- 

Se fullstendig vilkår her

Service og teknisk skjema
Firma:
*
Navn kontaktperson:
*
Adresse:
E-post:
*
Telefonnummer:
*
Fakturaadresse:
*
Faktura merkes med:
*
Produktspesifikasjoner:
*
Henvendelse (Forklar så kort og enkelt som mulig hva din forespørsel er)
*
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×