IL-MTP6550-MT7

Varenr.
IL-MTP6550-MT7
Lager
Ikke på lager – bestilles
Service og teknisk henvendelser

Dette settet består av Peltor MT7H79A hørselvern med høy demping og bommikrofon, Peltor dobbelt PTT, og ProEquip Hi-Def luftslange med Nexus plugg.

 

Her vil innsatsleder høre klart og høres klart. Han eller hun vil kunne styre to samband på en effektiv måte. Send på talegruppe 1, eller talegruppe 2, eller begge samtidig.

Begge sambandene høres også samtidig (slik det er i dag), og blir trafikken på BAPS forstyrrende kan man skru ned volumet på den radioen.

 

Dette settet er perfekt på arenaer, arrangementer, skadesteder osv. Når oppdraget er over kobler man enkelt fra hørselvernet og setter i en standard luftslange (det følger både enkel og dobbel luftslange med i pakken).

 

NB! Peltor MT7H79A støtter ikke BT og har sivil utforming (ikke smal)

Service og teknisk henvendelse

Service og garantipolicy 2020 

Vi utfører kun service på utstyr levert av oss. Prisene og vilkårene er for service og reparasjon av radioer. For andre typer utstyr gjelder oppstartgebyret, mens arbeid utføres etter medgått tid og materiell. Ved behov for ytterligere informasjon vil vi ta kontakt med deg.

For å stille diagnose er det et oppstartgebyr på kr 490,- som vil bli fakturert uavhengig av type feil. Dersom det er en garanti sak vil beløpet bli avregnet avhengig av sak.
Vi informerer om at reparasjoner og service faktureres basert på løpende timer (1290,- pr. time). Vennligst spesifiser dersom det er en øvre beløpsgrense for hva en reparasjon kan innebære.

Priser

Prisoverslag/oppstartgebyr kr 490,- 
Pris per time kr 1290,- 

Se fullstendig vilkår her

Service og teknisk skjema
Firma:
*
Navn kontaktperson:
*
Adresse:
E-post:
*
Telefonnummer:
*
Fakturaadresse:
*
Faktura merkes med:
*
Produktspesifikasjoner:
*
Henvendelse (Forklar så kort og enkelt som mulig hva din forespørsel er)
*
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×