Team Peplink.jpg

Fra Hytera Road Team til Team Peplink

Hytera Road Team vært med på å sette Hytera på kartet i Norden siden 2017, på samme måte som Team Sepura gjorde årene i forkant for Sepura. I perioden har sykkellaget hatt 99 seire, et hundretalls podiumsplasser, 8 norske og nordiske mestere, samt en verdensmester.

Det har vært en fantastisk reise, der mantraet «vi vinner sammen» alltid har vært selve grunnmuren. Dette resonnerer godt med hvordan vi ellers tenker internt i VHF Group, og mot våre kunder samt leverandører. Vi ønsker derfor å videreføre engasjementet, nå sammen med Peplink.

Team Peplink er dermed en strategisk satsning for ytterligere å styrke Peplink sitt varemerke i det nordiske- og europeiske markedet. VHF Group er stolt distributør av Peplink, som med sine robuste produkter vil være en svært viktig komponent i de fremtidige systemløsningene vi skal bygge for våre kunder.  

Fred Voldset, Teamleder for Team Peplink:
«Vi er svært glade for å kunne videreføre samarbeidet med VHF Group, og å ta del i utviklingen med Peplink. Vi har hatt tre flotte år med Hytera, med resultater helt på høyde med våre mest hårete mål. Nå er det nye ambisjoner og mål som gjelder, og vi gleder oss til å fortsette å vinne sammen med VHF Group og Peplink – som Team Peplink».

Morten Stomperud, CEO VHF Group:
«Sykkellaget har gang på gang bevist at de har evnen til ikke bare å prestere, men også å levere. Vi i VHF Group er derfor glade for å kunne fortsette reisen, nå sammen med Peplink. Vi håper på minst like fine prestasjoner den kommende sesongen, og ønsker Fred og hans team lykke til!»

Alex Chan, grunnlegger av Peplink:
«Fred og laget hans har store prestasjoner bak seg, og vi er svært glade for å støtte de i fremtiden. Fra et forretningsperspektiv ser vi på dette som en god mulighet for Peplink og VHF Group til å øke fotavtrykket til vårt merke i de nordiske landene».
 
Team Peplink kan følges her: www.facebook.com/teampeplink

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×